Fiat Egea'nın En Düşük Modeli 1 Milyon TL Sınırını Geçti

Fiat Egea'nın En Düşük Modeli 1 Milyon TL Sınırını Geçti
Fiat Egea Sedan modeli en düşük fiyatı olan Easy 1.4 Fire 95 HP için belirlenen fiyat, son zam ile birlikte 1 milyon 7 bin 900 TL'ye yükseldi. Güncel fiyat listesine göre, en ucuz Fiat Egea'nın fiyatı 1 milyon TL'yi aştı.
Türkiye'nin en popüler otomobil markalarından biri olan Fiat'ın Egea modeli, Mayıs ayında yapılan güncelleme ile fiyatlarında bir kez daha artış yaşadı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, geçen yıl Türkiye'de en çok satan otomobil Fiat Egea Sedan oldu.

Yapılan son zam ile birlikte, en düşük Fiat Egea Sedan modelinin fiyatı 1 milyon TL’yi aştı. Fiat’ın Mayıs ayı güncel fiyat listesine göre, Egea Sedan Easy 1.4 Fire 95 HP modeli için belirlenen fiyat 1 milyon 7 bin 900 TL olarak açıklandı.

Güncel Fiyat Listesi

İşte, Fiat Egea’nın Mayıs ayı güncel fiyat listesi:

Fiat Egea Fiyatlarındaki Artış

Fiat Egea’nın fiyatlarındaki bu artış, otomobil alıcılarının dikkatini çekti. Özellikle son dönemde artan enflasyon ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, otomobil fiyatlarının sürekli olarak yükselmesine neden oluyor.

Satışlara Etkisi

Bu fiyat artışının, otomobil satışlarını nasıl etkileyeceği ise merak konusu. Tüketicilerin, bu yükselen fiyatlar karşısında otomobil alım tercihlerinde nasıl bir yöneleceği ve piyasanın nasıl bir ivme kazanacağı yakından takip edilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.